Agenda

 

Ausstellung

Agenda


Artpoint panningen

Passage de Pit 4
1 oktober 2023 tot begin januari 2024
Expositie samen met 7 andere kunstenaars.
Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00u tot 16:00u. Koopzondagen van 13:00u tot 16:00u.


 

 

2023 Exposities

2023

AUSSTELLUNGEN


Kunstfietsen Leudal. Editie Heythuysen – 2023

3 september 2023
Walk 12A | Heythuysen

Tuinexpositie van PiT Art & Design – Metal Art en een optreden van de 5-koppige band Flinthill Souvenirs die akoestisch sfeervolle bluegrass en Americana muziek ten gehore bracht. Het was een bijzonder prachtige, zonnige dag die véél kunst- en cultuurliefhebbers op de been/fiets bracht…


Bezoekerscentrum Leudal: “Upcycling – een nieuw kunstig leven”

Maand juli en augustus 2023
Roggelseweg 58 | 6081 NP | Haelen

Upcycling, een nieuw kunstig leven
De boeiende expositie stond geheel in het teken van duurzaamheid en toonde hoe alledaagse voorwerpen, die niet meer in gebruik zijn, een tweede leven kunnen krijgen. De tentoonstelling presenteerde werken van twee getalenteerde kunstenaars die overtollige materialen en producten omvormen tot prachtige kunstwerken.

Pim Timmermans creëert in haar vrije tijd unieke stukken door de potentie van alledaagse grondstoffen en materialen uit de machinebouw te benutten. Zij transformeert deze materialen met veel creativiteit tot lampen, decoratieve objecten, tafels, klokken, tuinstekers, tuinpanelen en zelfs kinetische tuinobjecten. Elk kunstwerk is uniek door de combinatie van de beschikbare materialen op dat moment. Pim Timmermans legt veel liefde en aandacht in haar creaties, waarbij zij zowel het materiaal als de vormen tot hun recht laat komen in objecten met een industriële uitstraling.

Petra Houtzager, de andere getalenteerde kunstenaar in de tentoonstelling, heeft een sterke passie voor duurzaamheid. Ze heeft altijd nagedacht over wat er kan worden gedaan met meubels of kleine voorwerpen die niet langer geliefd zijn, zoals lege luciferdoosjes. In haar vrije tijd renoveert ze deze items en geeft ze ze een nieuw leven met haar prachtige beschilderingen. Petra Houtzager zet zich in voor upcycling en maakt zo een positief verschil in onze maatschappij.


2019 Exposities

2019

AUSSTELLUNGEN


Gallery Global Art Tongeren (B)

Monat Juni 2019
Maastrichterstraat 40 | 3700 Tongeren | Belgien


KUNSTAUSSTELLUNG IM GARTEN DER LAZARISTEN (Kongregation der Mission), PANNINGEN

30. Mai 2019
Kerkstraat 8 | Panningen (Niederlande)


INBEELD - Ausstellung in der Kulturfabrik ECI

29. Mai bis 21. Juni 2019
ECI 13 | Roermond (Niederlande)